Rendszerüzemeltetés
Az Online IT Consulting Kft. informatikai szolgáltatása az INFOservices, mely számítástechnikai rendszerek kiépítésével és felügyeletével foglalkozik.
Rendszerüzemeltetés átalánydíjas csomagok

Office: segítséget nyújt a néhány munkaállomással rendelkező szervezeteknek a mindennapi problémák gyors megoldásában elsősorban távmenedzsment segítségével, szükség esetén gyors helyszíni megjelenéssel.
Business: megoldást nyújt kis hálózattal rendelkező cégek számára, ahol az informatikai rendszernek nagy szerepe van az üzletmenetben. Rendszeres helyszíni megjelenés, támogatja az ügyfeleket abban, hogy a költségek féken tartása mellett is minden stabilan működjön.
Premium: ideális azon közepes, illetve nagy hálózattal rendelkező vállalkozások részére, ahol a belső üzemeltetés mellett egy tapasztalt külső csapat szaktudása költséghatékony megoldásokat nyújthat vagy képes átvállalni bizonyos részfeladatokat. Az informatikai beruházások tervezésével és a vezetői jelentéssel támogatjuk a menedzsment munkáját.

Munkatársaink mind a Linux, mind a Microsoft alapú rendszereket jól ismerik, így a professzionális üzemeltetés mellett ügyfeleink részére szélesebb megoldási palettáról tudjuk kiválasztani a leghatékonyabb megoldást.