Rendszerüzemeltetés
Az Online IT Consulting Kft. informatikai szolgáltatása az INFOservices, mely számítástechnikai rendszerek kiépítésével és felügyeletével foglalkozik.
Hogyan dolgozunk?

Elsődleges célunk a hibák megelőzése. A számítógépekkel való törődés, megelőző karbantartás minden esetben a problémamentes üzemeltetés alapja. Miután ezt sikerült megvalósítanunk - időközben a megrendelő munkafolyamatait megismerve - olyan költséghatékony megoldásokat javaslunk, mely ügyfeleink termelékenységét, adatainak biztonságát növelik. A rendszer fejlesztése után olyan finomításokat, kontrolokat építünk be, melyek csökkentik a kockázatokat, továbbá egyszerű és stabil üzemeltetést biztosítanak.
A számítástechnikai szoftverek és eszközök nem tökéletesek, ezért időnként mégis akad probléma. Ez esetben - minden mást félretéve - a hibát lehető legrövidebb időn belül elhárítjuk. Az esetek többségében a hirtelen felmerülő problémát távmenedzsment segítségével perceken belül orvosoljuk, ami azt jelenti, hogy ügyfelünk kezdeményezésével bármilyen szélessávú Internet kapcsolaton keresztül képesek vagyunk a számítógép elé "virtuálisan leülni".