Rendszerüzemeltetés
Az Online IT Consulting Kft. informatikai szolgáltatása az INFOservices, mely számítástechnikai rendszerek kiépítésével és felügyeletével foglalkozik.
Üzletmenet folytonosság

Szolgáltatásunk keretében a megrendelő üzleti folyamatainak és eszközeinek átvilágítását végezzük el, abból a szempontból, hogy az üzleti folyamatok milyen mértékű kiesései milyen mértékben hatnak az üzletmenetre. Munkánk eredményeként a kulcsfontosságú folyamatok válsághelyzet esetén is az előre meghatározott szinten működőképesek maradnak vagy rövid idő elteltével folytathatóak, helyettesíthetők, így a vállalkozás pénzügyi, piaci vagy presztízs veszteségei minimalizálhatóak, akár komolyabb műszaki meghibásodás esetén is. A felmérés az üzleti folyamatok és az azokhoz kapcsolódó informatikai rendszerek és eszközök működésének helyreállíthatóságát helyezi a középpontba.
Az általunk javasolt megoldások az egyszerű tartalékszerver biztosításától a gyors visszaállíthatóságot biztosító rendszeres mentések készítésén és biztonságos tárolásán keresztül a minden területet felölelő üzletmenet folytonossági tervek kidolgozásáig terjednek.